Dæmp støjen fra undervognen

Når man køber en ny bil, er kabinen lavet, så den er isoleret mod vind- og motorstøj. Alligevel kan du opleve, at der er meget støj i bilen, og det kommer fra dæk og vej. I dag er bilerne nemlig lavet med brede dæk for at give et godt vejgreb, men de brede dæk transporterer støj fra vejen ind i kabinen. Hjulkasser og reservehjulsbrød kan desuden virke som højttalere, så støjen bliver endnu mere markant. For at dæmpe støjen anbefaler vi en lyddæmpning fra Dinitrol, som du kan få udført hos Dinitrol Center Esbjerg og Dinitrol Center Fredericia.

 

Øget køreglæde og komfort

Dinitrol Lyddæmpning er et støjabsorberende produkt, som påføres i hjulkasserne, den bagerste del af vognbunden og langs panelerne. Her danner det et lydisolerende lag på de dele, som før forstærkede og transporterede støjen ind i kabinen. I stedet vil de forskellige dele dæmpe støjen, og det vil give dig en øget køreglæde og komfort. Vi anbefaler at kombinere Dinitrol Lyddæmpning med en rustbeskyttelse, da en del af arbejdet er det samme ved de to behandlinger. Det tager 3 dage at udføre rustbeskyttelse og lyddæmpning.

 

Kontakt os og hør mere

Vil du vide mere om Dinitrol Lyddæmpning, og hvordan det kan hjælpe dig af med støjgenerne i din bil, så kontakt os. Vi rådgiver dig gerne om, hvilken behandling der er den rette for dig og din bil. Du kan ringe til Dinitrol Esbjerg på telefon 75 10 10 99 og Dinitrol Fredericia på telefon 75 92 90 44. Du er også velkommen til at sende en mail til post@ktantirust.dk. Vores kunder kommer fra det meste af Sydjylland.

Vidste du:

Minibiler dumper i rustbeskyttelse
Derfor bør man straks ofre en undervognsbehandling pá den nye bil, mener FDM.
De kører godt, de klarer langt på literen og ikke mindst er de billige. Men nu tyder noget pá, at de måske er for billige.

Læs mere

Åbningstider

Mandag: 07.30 - 16.00
Tirsdag: 07.30 - 16.00
Onsdag: 07.30 - 16.00
Torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 12:30

phone
Fredericia
75 92 90 44
phone
Esbjerg
75 10 10 99