Rustbeskyttelse for erhverv

Det er ikke kun personbiler, som har brug for rustbeskyttelse. Også biler og maskiner til erhvervs- og industribrug er ude i det fugtige, danske klima, som med svingende temperaturer og salt på vejene om vinteren er skyld i, at biler ruster. Hos Dinitrol Center Esbjerg har vi mulighed for at rustbeskytte køretøjer på op til 33 tons, så du også kan få rustbeskyttelse på de store maskiner og biler. Er der tale om varevogne på op til 5 tons, kan vi også tilbyde rustbehandling i Fredericia.

 

Vi laver rustbeskyttelse for følgende:

  • Lastbiler
  • Entreprenørmaskiner
  • Busser
  • Andre industri emner

 

Specielle produkter til maskinerne

Rustbeskyttelse fra Dinitrol er udviklet gennem mere end 70 år, og det er din sikkerhed for et godt resultat hver gang. Produkterne, der bruges til industri- og entreprenørmaskiner, er lavet særligt til netop den type køretøjer for at give den bedste beskyttelse. Vores medarbejderne er specialuddannet og benytter detaljerede sprøjtediagrammer i deres arbejde.
Hos Dinitrol Esbjerg har vi en lang erfaring med rustbeskyttelse for erhverv og rådgiver dig gerne i forhold til, hvilken behandling der er den bedste for dine maskiner og køretøjer.

 

Få et tilbud hos os

Vil du høre mere om rustbeskyttelse for erhverv og virksomheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 10 10 99. Vi kommer gerne forbi og ser på dine køretøjer og giver dig et uforpligtende tilbud på rustbehandling. Vi hjælper mange forskellige erhvervskunder fra hele Syddanmark.

 

Dinitrol Brochure

Se PDF

Åbningstider

Mandag: 07.30 - 16.00
Tirsdag: 07.30 - 16.00
Onsdag: 07.30 - 16.00
Torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 12:30

phone
Fredericia
75 92 90 44
phone
Esbjerg
75 10 10 99