Dinitrol rustbeskyttelse – det sikre valg!

I det fugtige, danske klima trives rust, og derfor er det en god idé at give sin bil rustbeskyttelse. Køber du en ny bil, er det godt at starte med rustbeskyttelse hurtigt, fordi det er nemmere at forebygge end at stoppe rust. Hos Dinitrol Center i Esbjerg og Fredericia er vi klar til at hjælpe dig med en undervognsbehandling i højeste kvalitet.

 

Sådan foregår behandlingen:

  • Bilen først får afmonteret inder skærme, hjul og vognbundsplader.
  • Efter afmontering bliver bilen højtryksrenset med hed vand og tørres herefter over tørrekanaler
  • Bilen pakkes ind i folie for at beskytte lakken, og så er den klar til at blive rustbeskyttet i hulrum og vognbund

 

For at udføre behandlingen korrekt bruger vi detaljerede sprøjtediagrammer, som findes til stort set alle bilmodeller på det danske marked. Rustbeskyttelsen tager 2 dage. Har du brug for det, kan du leje en bil hos os, mens din egen får behandling.

 

Dokumentation efter behandling

Når vi har behandlet din bil, vil du modtage fotodokumentation af adskilte hjulkasser og vognbund, og du får et certifikat som dokumentation for en korrekt udført Dinitrol rustbeskyttelse. Efter behandlingen har du også mulighed for at melde din bil til stikprøvekontrol hos Teknologisk Institut, hvis du ønsker at teste undervognsbehandlingen.

 

Kontakt os og hør mere om rustbeskyttelse

Vi laver rustbehandling på både nye og gamle biler, og vi rådgiver dig gerne i forhold til, hvilken behandling der er bedst for din bil, og hvor ofte du skal have lavet rustbeskyttelse. Send en mail på post@ktantirust.dk eller ring til Dinitrol Esbjerg på telefon 75 10 10 99 eller Dinitrol Fredericia på telefon 75 92 90 44. Vores kunder kommer fra det meste af Syddanmark.